ADN fetal liber circulant – Test prenatal non-invaziv (Test NIPT)

Știați că mici fragmente din ADN-ul copilului circulă în fluxul sanguin matern? Aceste fragmente de ADN, cunoscute ca ADN fetal liber circulant (cffDNA) provin de la placentă. Testul prenatal non-invaziv, un test simplu de sânge, analizează aceste fragmente cffDNA pentru a identifica dacă aveți un risc crescut de a da naștere unui copil cu tulburări genetice specifice, inclusiv sindromul Down.

Testul NIFTY PRO®

Testul NIFTY PRO® este cel mai complex test prenatal non-invaziv din Europa. Este o testare premium, un test de sânge sigur, simplu și extrem de precis ce poate detecta, începând cu săptămâna a 10-a, riscul a peste 90 de anomalii genetice, cea mai cunoscută fiind sindromul Down. La nivel mondial, peste 7.000.000 de viitoare mămici au ales NIFTY, un test validat printr-un studiu cu participarea a 147.000 de gravide.

 

Ce este NIFTY PRO®?

NIFTY PRO® este un test prenatal premium, non-invaziv, generic denumit NIPT care depistează Sindromul Down (trisomia 21), alte 5 trisomii precum și alte 87 de afecțiuni genetice cauzate de suplimentarea sau lipsa de informație genetică în ADN-ul fătului. De asemenea, dacă alegeți să aflați, testul NIFTY PRO® vă poate indica și sexul copilului. NIFTY PRO® constă în recoltarea unei mici probe de sânge și este disponibil încă din săptămâna a 10-a de sarcină. Rezultatele testului sunt disponibile în termen de 7-10 zile lucrătoare. Cu o rată a sensibilității de peste 99% în detectarea trisomiilor 21, 18 și 13, NIFTY PRO® oferă o rată mai mare de acuratețe decât testele tradiționale de screening și spre deosebire de procedurile invazive, cum ar fi amniocenteza, nu prezintă risc de avort sau alt risc pentru făt.

 

Avantajele NIFTY PRO®

SIGUR

Non invaziv, fără risc pentru sarcină și făt

SIMPLU

Se testează o mică probă de sânge matern (10 mL) și poate detecta 93 de anomalii genetice

PRECIS

Peste 99% sensibilitate, acuratețe dovedită pe baza unui studiu cu 147.000 ce gravide, calitate analitică ridicată datorită unei dimensiuni a datelor de 25M

DE ÎNCREDERE

Peste 7.000.000 de teste efectuate până în prezent

PROTECȚIE

Singurul test de acest tip ce oferă asigurare medicală și rambursează eventuale cheltuieli pentru testări de diagnostic în cazul unui rezultat cu risc

RAPID

Încă din săptămâna a 10-a și rezultat în maxim 7 zile lucrătoare.

Cum funcționează NIFTY PRO®?

În timpul sarcinii, ADN-ul provenind de la făt trece în fluxul sangvin al mamei, NIFTY PRO® constă în analiza unei mici probe de 10 mL sânge matern, recoltat începând cu săptămâna a 10-a de sarcină. Din acestă probă, celulele fetale și fragmente libere de ADN fetal, sunt analizate pentru a examina starea de sănătate a fătului, verificând dacă sunt prea puțini sau prea mulți cromozomi.

PREȚ PROMOȚIONAL: 2500 RON !

  • Programări telefonice: 0770476730

  • CONTACT